Skip to content

Presentatie Ron Zwerver en Matt van Wezel

Inhoud avond

Ron en Matt nemen jullie mee in hun ervaringen van het bouwen van succesvolle teams in de sport en het bedrijfsleven. Ron vanuit zijn ervaringen als beste volleyballer van de wereld en Matt vanuit zijn ervaringen als beleidsbepaler in Noorwegen op Olympisch niveau.

  • Hoe zorg je dat iedereen in het team dezelfde doelen heeft? Dat alle neuzen dezelfde kant op wijzen? Dat de individuele doelen aansluiten bij de teamdoelen?
  • Hoe herken je de talenten in je team en zorg je ervoor dat ze allemaal juist worden ingezet?
  • Hoe creëer je een team dat het lef heeft om zich uit te spreken en aan te spreken om het maximale uit het team te halen?

Ron Zwerver

Ron Zwerver is de meest succesvolle Nederlandse volleyballer aller tijden. Hij heeft alles gewonnen wat er te winnen valt, met als hoogtepunt Olympisch goud in 1996. Een prestatie waarmee ze het beste sportteam van de eeuw werden in Nederland. Tien jaar lang heeft alles in het teken gestaan van dat ene doel.

Ron Zwerver

Matt van Wezel

Matt van Wezel is de laatste jaren actief geweest als technisch directeur bij de volleybal bond in Noorwegen. Vanuit deze functie heeft hij de structuur neergelegd om met Noorwegen Olympisch goud in Tokyo te winnen, wereldkampioen en 2x Europees kampioen beachvolleybal te worden.

Matt van Wezel
Back To Top